Webdesign

De website van uw bedrijf is het digitale visitekaartje voor uw klant. ICY bouwt gepersonaliseerde websites tegen een voordelig tarief. Dat betekent dat ICY websites volledig naar uw wens bouwt met een aantrekkelijk en modern design in uw stijl. Wij gebruiken uw bestaande huisstijl of ontwerpen een volledig nieuwe. ICY Communications ontwikkelt responsive websites, dit houdt in dat de websites geschikt zijn voor zowel desktops, tablets en smartphones.

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Bij de websites is de SEO en het schrijven van teksten inbegrepen. Wij schrijven op zoekmachine geoptimaliseerde teksten zodat zoekmachines uw website makkelijk kunnen vinden. Onder het tabblad Social Media kunt u meer informatie vinden over de marketing van uw bedrijf. Hieronder vallen onder andere: het Social Media Beheer abonnement, het SEO abonnement en het opzetten van advertentiecampagnes op Google en Facebook.

Het proces

Het bouwen van een gepersonaliseerde website begint met een goed gesprek over uw wensen en informatie over uw bedrijf. Vervolgens sturen wij u een vragenlijst over uw bedrijf. Hierna begint ICY meteen met het bouwen van uw website!