WordPress websites

WordPress website

De website van je bedrijf is je online visitekaartje voor je klant. ICY Communications ontwerpt en bouwt WordPress websites tegen een voordelig tarief. Dat betekent dat ICY een website volledig naar je wens bouwt met een modern design in de huisstijl van je bedrijf. Ik gebruik jouw huisstijl of ontwerp een volledig nieuwe. De websites die ik bouw zijn fully responsive. Dit houdt in dat de websites zichzelf automatisch schalen naar desktops, tablets en smartphones. Dit is in dit mobile first tijdperk heel erg belangrijk. Want zeg nou zelf, niks is toch zo vervelend als een website die wel werkt op je computer maar niet op je smartphone? Hieronder zie je een voorbeeld van een responsive website die ICY heeft gebouwd. Zoals je ziet verschilt de lay-out op de desktop versie van de smartphone en tablet versie. Dit is de website van mijn eigen beautyblog Beautytijd, een hobby die ik naast mijn bedrijf heb. ICY Communications bouwt een volledige WordPress website voor de vaste prijs van €950,-. Daarnaast heb ik een goede camera waarmee ik prachtige foto’s voor op je website kan schieten.

Beautytijd Nederlandse Beautyblog

One page websites

Wil je wel een nieuwe website om je bedrijf een modernere online look te geven, maar heb je niet per se een uitgebreide website nodig? Dan is een One Page website dé oplossing voor jou! ICY Communications ontwerpt en bouwt dan een mooie en opvallende homepagina voor je bedrijf. Daarnaast krijg je er nog een contactpagina bij, zodat je bezoekers je makkelijk kunnen vinden en contacteren. Voor slechts €350,- heb je al een One Page WordPress website gebouwd door ICY. Hieronder zie je een voorbeeld van een One Page website die ik heb gebouwd. Cottage Comfort Wear was op zoek naar een simpele website die de sfeer van hun winkel goed weergaf. Ze zijn erg blij met deze mooie One Page WordPress website. En door de SEO optimalisatie is de website van Cottage Comfort Wear goed vindbaar in zoekmachines.

Cottage Comfort Wear


Het proces

Het bouwen van een gepersonaliseerde WordPress website begint met een goed gesprek over je wensen. Vervolgens stuur ik je een vragenlijst over je bedrijf. Het is voor mij belangrijk om zoveel mogelijk over je bedrijf te weten. Zo kan ik een website ontwerpen en bouwen die goed aansluit bij je bedrijf en bij de behoefte van je klanten. Hierna begint ICY Communications meteen met het ontwerpen en bouwen van je website! Ik werk graag nauw samen met mijn klanten en plan meerdere contact en review momenten in tijdens het bouwen van je website.

Aanpak

Kickoff met overleg

ICY Communications strategie

Online vragenlijst

ICY Communications strategie

Afstemmen huisstijl en kleuren van de website

ICY Communications strategie

Ontwerpen en bouwen van de homepagina

ICY Communications strategie

Feedback moment 1

ICY Communications strategie

ICY Communications bouwt de rest van de WordPress website

ICY Communications strategie

Feedback moment 2

ICY Communications strategie

Livegang van de website. Ik raad hierbij SEO en social media marketing aan.

 


Tarieven WordPress websites