Social media marketing is mijn specialiteit!

Na mijn studie Communicatie & Informatiewetenschappen aan Tilburg University en mijn Master Media & Business aan de Erasmus Universiteit kan ik mezelf met recht Social Media Specialist noemen. Daarnaast heb ik al meer dan 5 jaar ervaring als Social Media Manager voor verschillende bedrijven.

Dat social media booming is mag vandaag de dag geen nieuws meer zijn. Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ik kan je heel veel werk uit handen nemen door het beheren van je social media kanalen. De tijd die je daarmee bespaart kan je dan weer op een productievere manier in je bedrijf steken! Om een optimaal resultaat te behalen help ik je graag met het bedenken van een goede social media strategie voor je bedrijf. Hierbij zullen groei en conversie voorop staan.

Waarom jouw bedrijf ook op social media moet

Er zijn heel veel redenen op te noemen waarom het inzetten van social media van belang is voor je bedrijf. De belangrijkste redenen zijn: het vergroten van de naamsbekendheid, omzetstijging, concurrenten die ook actief zijn op social media, beïnvloeding van het koopgedrag van klanten, genereren van website traffic, het verbeteren van zoekmachine resultaten en het inzetten van niche marketing.

 Steeds meer bedrijven zetten social media in binnen de online marketing strategie. Social media bieden bedrijven de unieke kans om rechtstreeks in contact te komen met haar directe doelgroepen, naamsbekendheid te genereren en in contact te komen met zowel bestaande als nieuwe klanten. Actief deelnemen in het social media landschap geeft je bedrijf een gezicht en maakt je toegankelijker voor (nieuwe) klanten.

ICY to the social rescue!

Als bedrijf kun je er dus niet meer omheen: Social Media. Social Media is dé manier om je bedrijf te profileren naar de buitenwereld. Wil je graag social media inzetten voor het online op de kaart zetten van je bedrijf? Maar ontbreekt het je aan tijd en / of expertise? ICY Communications helpt je graag!