Over ICY

Laden…
  • Over ICY Communications

    Over ICY Communications

Eveline Verdiesen ICY Communications

I CONNECT YOU

Mijn naam is Eveline Verdiesen en in februari 2015 heb ik ICY Communications opgericht. ICY specialiseert zich in webdesign, SEO en social media marketing. In 2016 behaalde ik mijn bachelorgraad Communicatie en Informatiewetenschappen met de specialisatie Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan Tilburg University. Hierna ben ik de Master Media and Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gaan volgen. Ik heb deze Master in juni 2017 afgerond.

Ik heb ICY Communications tijdens mijn bachelor aan Tilburg University opgericht. Ik beheerde toen al de Facebookpagina van het Ginneken Breda bij. Dit ben ik langzaam uit gaan breiden en de ene klant kwam na de andere! Op een gegeven moment vroeg mijn rijschool instructrice of ik naast social media, ook websites kan bouwen. Met een informatica achtergrond en veel motivatie heb ik mezelf door middel van cursussen op de universiteit, YouTube tutorials en het lezen van vele blogs het bouwen van WordPress websites en WordPress WooCommerce webshops aangeleerd. En toen is het balletje gaan rollen! 

Ik zie mezelf als een ondernemend persoon. En ik zocht naast ICY Communications nog iets waar ik mijn energie in kwijt kon. Dit is de beautyblog Beautytijd geworden, samen met mijn moeder Wilma van Rijckevorsel. Neem eens een kijkje, als je interesse hebt in beauty en cosmetica! 

Compleet online pakket

De combinatie van webdesign, SEO, social media marketing en andere online marketing diensten zorgt ervoor dat ik bedrijven een compleet pakket kan aanbieden. Tegen een vast laag tarief. Ik werk immers vanuit huis en daarom kan ik de kosten laag houden. Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit! Ik hou van een persoonlijke aanpak en heb graag intensief contact met mijn klanten. Met mijn kennis, ervaring en motivatie en jouw enthousiasme garandeer ik een prachtige website of webshop en goed scorend social media beleid. 

Diensten van ICY Communications

Klik op het icoontje voor meer informatie!