WordPress website

Je website is het eerste wat klanten zien als ze zoeken naar je bedrijf. Je kunt je website dus beschouwen als een online visitekaartje. ICY Communications ontwerpt en bouwt WordPress websites tegen een voordelig tarief. Dat betekent dat ICY een website volledig naar je wens bouwt met een modern design in de huisstijl van je bedrijf. Ik gebruik jouw huisstijl of ontwerp een volledig nieuwe. De basis SEO van de website is hierbij inbegrepen, dit betekent dat zoekmachines je website makkelijk kunnen vinden. Hierna is er nog de mogelijkheid om een uitgebreider SEO pakket af te sluiten, om te zorgen dat je website up-to-date blijft. En verder geoptimaliseerd wordt.

Fully responsive website

De websites die ik bouw zijn fully responsive. Dit houdt in dat de websites zichzelf automatisch schalen naar desktops, tablets en smartphones. Dit is in dit mobile first tijdperk heel erg belangrijk. Want zeg nou zelf, niks is toch zo vervelend als een website die wel werkt op je computer maar niet op je smartphone? Hieronder zie je een voorbeeld van een responsive website die ICY heeft gebouwd. Zoals je ziet verschilt de lay-out op de desktop versie van de smartphone en tablet versie. Dit is de website van mijn eigen beautyblog Beautytijd, een hobby die ik naast mijn bedrijf heb. ICY Communications bouwt een volledige WordPress website voor de vaste prijs van €1050,- (+/- 7 pagina’s, inclusief contactpagina).

Daarnaast beschik ik over een goede camera, de Sony a5100, en genoeg Photoshop skills om mooie content te maken voor op je nieuwe website en eventueel je social media kanalen.

Beautytijd Nederlandse Beautyblog